zondag 9 februari 2014

Retreat De Craftorij 2014

Na het geslaagde retreatweekend van vorig jaar hebben we al heel snel de beslissing genomen om hier vervolg aan te geven.
Via Facebook hebben we de datum en de gasten voor dit jaar al bekend gemaakt. En wat waren de reacties weer overweldigend…
Het is ontzettend leuk om te lezen dat zo velen van jullie er al weer zin in hebben en niet kunnen wachten tot het zover is!

Tijdens het weekend van dit jaar, op 25 en 26 oktober 2014, komen France Papillon en Andy Skinner de workshops verzorgen!
Wil je meer informatie over de prachtige creaties van France en Andy? Bezoek dan vooral hun website of facebook pagina:

De locatie is net als vorig jaar Hotel De Paasberg in Ede. Hotel De Paasberg staat bekend om hun goede zorgen en heerlijke eten in hun restaurant CHA House.

Een impressie van vorig jaar:
Hoe ziet het Retreat er voor 2014 uit?
Boek het volledig verzorgde verwenweekend en kom twee dagen workshoppen onder leiding van onze teachers France en Andy. De locatie is zoals aangegeven Hotel De Paasberg te Ede.

Dag 1
9:00 - 13:00 uur workshop
13:00 - 14:30 lunch
14:30 - 18:30 uur workshop
19:30 uur 3-gangendiner
Voor deze zaterdagavond hebben we (bij voldoende belangstelling) een leuke, maar niet al te vermoeiende activiteit gepland.

Dag 2
9:00 - 13:00 uur workshop
13:00 - 14:30 lunch
14:30 - 18:30 uur workshop
19:30 uur 3-gangendiner

Het Retreat is inclusief alle maaltijden en de overnachting van zaterdag op zondag. De workshops starten op tijd. Als je van ver moet komen, dan is het daarom misschien verstandig om vrijdag 24 oktober al naar het hotel te komen. Deze extra overnachting kost € 37,50 p.p.p.n. incl. ontbijt en uitgaande van een bezetting van 2 personen per kamer. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kan je aangeven op het inschrijfformulier. Wij zullen deze overnachting voor je boeken. Het diner van de vrijdagavond is niet inclusief en dien je zelf te regelen. Het diner op zaterdagavond is in restaurant CHA House en exclusief de drankjes. Deze dien je zelf af te rekenen. Ook een eventuele annuleringsverzekering dien je zelf te verzorgen.
Uiteraard verzorgen wij voor de Retreatgasten nog extra leuke verrassingen!

De kosten van dit geheel verzorgde workshop- en verwenweekend zijn € 299. (toeslag 1-persoonskamer €15). De prijs is gebaseerd op een bezetting van 2 personen per kamer. Op het inschrijfformulier heb je de mogelijkheid om aan te geven met wie je eventueel de kamer wil delen. Geef je dat niet aan en wil je geen 1-persoonskamer, dan bepalen wij de kamerindeling.
Vorig jaar zijn er een behoorlijk aantal van jullie al op vrijdag in Ede aangekomen en hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook vrijdag in het hotel te overnachten.
Wij hebben daarom besloten dat wij, uiteraard bij voldoende aanwezigen/belangstellenden, op vrijdagavond een leuke activiteit verzorgen in de vorm van een make & take e/o cropavond.
Nadere invulling hiervoor volgt nog.

De exacte inhoud van de workshops zijn op dit moment nog niet bekend, maar zullen wij uiteraard zo snel als mogelijk is bekend maken. De workshopdag van France Papillon betreft twee projecten. De workshopdag van Andy betreft 1 project.


Losse workshopdagen
Mocht je niet het hele weekend aanwezig kunnen zijn, dan is het ook mogelijk om losse dagen te boeken. De plaatsen hiervoor zijn echter beperkt.

Kosten:
Dagworkshop France Papillon € 99 incl. koffie/thee/lekkers gedurende de dag en lunch.
Dagworkshop Andy Skinner € 99 incl. koffie/thee/lekkers gedurende de dag en lunch.

Boek je losse workshopdagen dan is het mogelijk om een overnachting of diner bij te boeken. Voor deelnemers van het Retreat geldt een speciaal tarief voor de overnachting (vermeld dat je gebruik wil maken van het speciale tarief het De Craftorij Retreat weekend). Dit tarief is € 37,50 p.p.p.n. incl. ontbijt, uitgaande van een bezetting van 2 personen per kamer. Toeslag voor 1-persoonskamer is € 15,00 p.n.. Overige kosten: €2 toeristenbelasting p/p.
De kosten voor het 3-gangendiner in restaurant CHA House zijn € 27,50 p/p. Het restaurant is in het hotel en het is verstandig het diner van tevoren te reserveren.
Deze boekingen (inclusief een eventuele annuleringsverzekering) dien je zelf te verzorgen.


De locatie: Hotel de Paasberg
Dit 3 sterren hotel is aan de rand van het centrum gelegen. Van af het station Ede-Centrum is het circa 10 minuten lopen. Voor degene die met de auto komen, bij het hotel zelf is beperkt parkeergelegenheid.
Er zijn een aantal parkeermogelijkheden in de omgeving:
- Q-park parkeergarage (betaald parkeren) aan het einde van de straat (op zaterdag gesloten vanaf 20:00 uur en op zondag ook gesloten, 24/7 uitrijden): Achterdoelen 45, 6711 AV Ede.
- Burgemeester van Dijke Plein (betaald parkeren op zaterdag, zondag gratis): Breelaan, 6711 MR Ede.
Voor meer informatie over (nog meer) parkeergelegenheid binnen Ede kan je ook terecht op Parkeerlijn.nl.

Arnhemseweg 20
6711 HA Ede
Tel: 0318-650565


Inschrijven
In de webwinkel is vanaf nu het Retreat te vinden en vanaf  a.s. dinsdag 11 februari 20:00 uur kun je daar een link vinden naar het inschrijfformulier. Deze kan je  online invullen en naar ons verzenden. Alleen aanmeldingen via dit formulier worden geaccepteerd. Lees de voorwaarden goed door!
Inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst afgehandeld worden. De datum/tijdstempel van ontvangst van het formulier is hierbij leidend.
De boekingen lopen dus via een formulier wat verder los staat van de webwinkel. Je zal daarom niet zoals gebruikelijk direct een bevestiging van je inschrijving ontvangen.
Deze bevestiging zal vanaf woensdag 12 februari door ons persoonlijk via de mail verzonden worden. Wij doen dit zo spoedig mogelijk.
Omdat er veel belangstelling is voor het Retreat, zullen we strenge regels hanteren en het kan gebeuren dat je op de wachtlijst komt te staan. Mocht dit het geval zijn, dan ontvang je hiervan bericht.


Voorwaarden
Na ontvangst van het inschrijfformulier zullen we je een factuur sturen voor een aanbetaling van 50%. Deze dient binnen 2 weken voldaan te zijn, anders gaat jouw plek naar de eerst volgende op de wachtlijst. De vervolgfactuur voor het resterende bedrag ontvang je na ontvangst van de aanbetaling. Deze dient uiterlijk 1 maand voor aanvang van het weekend voldaan te zijn. Anders gaat ook hier jouw plek naar de eerst volgende op de wachtlijst. Mocht het nodig zijn om te annuleren, dan zal er 10% van het betaalde bedrag bij een eventuele terugbetaling ingehouden worden aan administratie- en handelingskosten. Bij afzeggingen binnen een maand voor het mini Retreat is geen restitutie van het betaalde bedrag meer mogelijk.
Basis tools voor gebruik dien je zelf mee te nemen. Er volgt nog een definitieve lijst in de week voor de workshops. Het is aan te raden je meegebrachte spullen te voorzien van je naam. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen materialen. De Craftorij accepteert voor beschadiging of vermissing geen verantwoordelijkheid.
NB: betalingen in verband met dit weekend in de winkel zijn uitgesloten voor het puntensysteem.


Wij hebben er weer zin in en hopen jullie ook!

Mocht je nog vragen hebben? Stel ze gerust en doe dit bij voorkeur door middel van een sturen van een mailtje naar: mailto:retreat@de-craftorij.nl.
-----------------------------------------------------------------------------------
Après le succès de la retraite de l’année passée, nous avons très vite pris la décision de remettre le couvert.
Par le biais de facebook, nous avons déjà annoncé les dates ainsi que les animateurs de cette année. Que de réactions enthousiastes !
Cette année, le weekend se déroulera le 25 et 26 octobre 2014 et ce sont France Papillon et Andy Skinner qui donneront les ateliers ! Vous voulez plus d’informations sur les magnifiques réas de France et Andy ? Visitez leur page web et leur page facebook :

Comme l’année passée, le weekend aura lieu à l’hôtel De Paasberg, à Ede aux Pays-Bas. Cet hôtel est connu pour leurs bons soins et leurs délicieux repas servis dans leur restaurant CHA House.

Comment se déroule la retraite 2014 ?
Réservez le weekend complet tout compris et venez suivre 2 jours d’ateliers sous la tutelle de France et Andy. Comme indiqué, le weekend se déroule à l’hôtel De Paasberg à Ede aux Pays-Bas.

Jour 1:
9:00 - 13:00  atelier
13:00 - 14:30 lunch
14:30 - 18:30 atelier
19:30  dîner menu 3 services
Pour ce samedi soir (s’il y a assez d’inscriptions) nous avons prévu une chouette activité pas trop fatigante.

Jour 2:
9:00 - 13:00 atelier
13:00 - 14:30 lunch
14:30 - 18:30 atelier
19:30 dîner menu 3 services

La retraite comprend tous les repas ainsi que le logement la nuit de samedi à dimanche. Les ateliers commencent à l’heure. Si vous venez de loin, il peut donc être judicieux de déjà arriver le vendredi 24 octobre au soir. Cette nuit supplémentaire coûte € 37 p.p.p.n., petit déjeuner compris et basé sur une occupation par 2 personnes. Il vous suffit d’indiquer sur votre formulaire d’inscription si vous désirez cette nuit supplémentaire, nous nous occupons de la réservation. Le repas de vendredi soir n’est pas compris, il vous faut donc prendre une réservation ou d’autres dispositions. Le repas du samedi soir a lieu au restaurant CHA House et ne comprend pas les boissons. Celles-ci sont à régler par vous-même. Une éventuelle assurance d’annulation est également à régler par vous-même. Nous nous occupons bien sûr de quelques surprises supplémentaires pour nos hôtes de la retraite.

Le prix de ce weekend aux petits soins ateliers compris est de € 299. (Supplément chambre 1 personne € 15). Ce prix est basé sur une occupation de 2 personnes par chambre.
Vous avez la possibilité d’indiquer avec qui vous voulez partager votre chambre sur le formulaire d’inscription.
Si vous n’indiquez pas de nom et ne voulez pas d’une chambre 1 personne, nous nous chargerons de vous trouver un compagnon de chambre.
L’année passée, pas mal d’entre vous sont déjà arrivés le vendredi soir en profitant de la possibilité de déjà loger à l’hôtel du vendredi au samedi. Nous avons donc décidé que s’il y a assez d’intéressés, nous organiserons une chouette activité sous forme de micro atelier ou soirée crop le vendredi soir. Les infos à ce sujet suivront.

Le contenu exact des ateliers n’est pas encore connu, mais nous vous en informerons dès que possible. La journée atelier de France Papillon se scinde en deux projets. La journée atelier d’Andy concerne 1 projet.

Journée atelier libre
Si vous ne pouvez être présent tout le weekend, il est également possible de réserver une journée libre. Le nombre de places pour ces réservations sont toutefois limitées.

Frais :
Journée atelier France Papillon € 99, sont compris le café/le thé/ les sucreries durant la journée et le lunch.
Journée atelier Andy Skinner € 99, sont compris le café/le thé/ les sucreries durant la journée et le lunch.

Si vous réservez une journée libre il est également possible de réserver une nuitée ou le dîner. Pour les participants au weekend, un tarif préférentiel est appliqué. (Veuillez indiquer que vous désirez utiliser ce tarif préférentiel du weekend retraite De Craftorij). Ce tarif est de € 37 p.p.p.n., petit déjeuner inclus, en se basant sur une occupation par 2 personnes. Supplément pour une chambre une personne € 15 p.n. . Frais supplémentaires : € 2 p.p. taxe touristique.
Le prix du dîner 3 services est de € 27,50 p.p.. Le restaurant se trouve dans l’hôtel et il est avisé de réserver à l’avance. Cette réservation (ainsi qu’une assurance annulation) est à faire par vos soins.

Lieu : Hôtel De Paasberg
Cet hôtel 3 étoiles se trouve en bordure du centre-ville, à 10 minutes de marche de la gare de Ede centre. Pour ceux qui viennent en voiture, les places de parking à l’hôtel sont limitées.
Il y a plusieurs possibilités pour se garer dans les alentours :
-Parking Q-park (payant) au bout de la rue (fermé le samedi à partir de 20h ainsi que le dimanche, sortie possible 24/7) Achterdoelen 45, 6711 AV Ede.
- Burgemeester van Dijke Plein (parking payant le samedi, gratuit le dimanche) Breelaan, 6711 MR Ede.
Pour plus d’information sur (encore plus) de possibilité de parking à Ede, rendez-vous sur Parkeerlijn.nl.

Arnhemseweg 20
6711 HA Ede
Pays-Bas
Tel: +31-318-650565

Inscriptions
Dans la boutique en ligne, vous pouvez retrouver la retraite et à partir de mardi 11 février 20h vous y trouverez un lien vers le formulaire d’inscription. Vous pouvez le compléter en ligne et nous l’envoyer. Seules les inscriptions via ce formulaire sont acceptées. Lisez bien les conditions ! Les inscriptions seront prises en compte par ordre d’arrivée. La date d’envoi faisant foi.
Les réservations se font donc via un formulaire non lié à la boutique. Vous ne recevrez donc pas l’habituelle confirmation directement après réception.
La confirmation vous sera envoyée par nous personnellement à partir de mercredi 12 février. Nous faisons cela dans les plus brefs délais.
Vu l’intérêt porté à cet événement, nous nous en tenons strictement au règlement et il se peut donc que vous soyez repris sur une liste d’attente. Si ceci est le cas, nous vous en informons.


Conditions
Après reception du formulaire d’inscription nous vous enverrons une facture pour un acompte de 50%. Celui-ci est à régler endéans les 2 semaines, faute de quoi votre place ira au prochain sur la liste d’attente. La facture du solde vous sera envoyée après réception de votre acompte.  Celle-ci est à régler au plus tard un mois avant le début de l’événement. Faute de quoi votre place ira au prochain sur la liste d’attente. En cas d’annulation de votre participation, 10% de l’acompte sera retenu lors d’un éventuel remboursement afin de couvrir les frais d’administration. En cas d’annulation moins d’un mois avant l’événement, aucun remboursement ne sera possible.
Les outils de base pour les ateliers sont à prévoir par vos soins. Une liste définitive du matériel à prévoir vous sera envoyée la semaine avant les ateliers. Il est conseillé de marquer votre matériel avec votre nom. Vous êtes vous-même responsable de votre matériel. De Craftorij décline toute responsabilité en cas de perte ou de dommage.
NB : tout paiement pour cet événement au magasin est exclu du système points.

On a hâte d’y être et on espère vous aussi !

Si vous avez des questions, n’hésitez pas à nous les faire parvenir, de préférence par mail à mailto:retreat@de-craftorij.nl

1 opmerking:

  1. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

    BeantwoordenVerwijderen